Velkommen hos Petworld!

 

Uanset om det er første gang, du har fornøjelsen af at have fået et nyt familiemedlem eller du tidligere har været erfaren hundeejer, vil vi i Petworld byde både dig og din nye hund velkommen.

Petworld er en af Danmarks største supermarkedskæder, når det handler om salg af foder og kæledyrsartikler. Vi har butikker i hele Danmark samt webbutikker i såvel Danmark, Norge, Sverige som Finland - og flere butikker er på vej. Med et varesortiment med mere end 5.000 forskellige varer kan Petworld sørge for, at din hund kan boltre sig i alt, hvad et kæledyr kan ønske sig. Vi har således velsmagende hunde- og hvalpefoder, som opfylder de rette smags- og ernæringsmæssige behov, lækre hvalpegodbidder, der er nænsomme mod maven og udviklet specielt til hvalpe, legetøj og andet nyttigt tilbehør.

Som den stolte ejer af en ny hund kan man blive bombarderet med alle mulige informationer fra velmenende naboer, venner og bekendte. Hvis du er i tvivl om, hvilke råd, du skal følge, vil vi i Petworld meget gerne hjælpe med at vejlede og afklare spørgsmål. Petworld stiller store dyreetiske og miljømæssige krav til personalet i de enkelte butikker og har tilknyttet en dyrlæge, som er placeret i vores butik i Viby. Vores personale er på den måde meget engageret i kæledyr og dyrevelfærd.

Vi ser frem til at møde dig og din nye hund i vores butikker.