Standardbetingelser for bestilling af Hvalpepakken

Jeg vil gerne per post, e-mail, ved telefoniske henvendelser, på sms eller via andre elektroniske og sociale medier modtage mere reklamemateriale fra Hvalpepakken.dk og andre samarbejdspartnere og har læst og accepteret betingelserne, hvor indholdet af mit samtykke uddybes.

Jeg giver samtykke til at modtage henvendelser, information, tilbud og vareprøver relateret til hunde, hundehvalpe, familie med hund, dyrevelfærd og forsikringer til almindelige forbrugere. Jeg accepterer, at henvendelserne kan ske per post, per e-mail, ved telefoniske henvendelser, på sms eller via andre elektroniske og sociale medier fra Hvalpepakken og Hvalpepakkens øvrige samarbejdspartnere. Hvalpepakken samarbejder med Petworld, Kingsmoor, Tryg Forsikring, Vitakraft A/S, KW hunde- og katteartikler A/S, Mars Danmark A/S.

Jeg giver ligeledes samtykke til, at Hvalpepakken må registrere og videregive mit navn, min adresse, min boligform, min email-adresse og mit telefonnummer, samt min hunds navn, race og fødselsdato til Petworld, Kingsmoor, Tryg Forsikring, Vitakraft A/S, KW hunde- og Katteartikler A/S, Mars Danmark A/S til brug til fremsendelse af ovennævnte henvendelser, information, tilbud og vareprøver.

Samtidig accepterer jeg, at jeg tilmeldes Club Petworld, og får adgang til alle kundeklubbens medlemsfordele.

Jeg er klar over, at jeg når som helst kan tilbagekalde mit samtykke og trække mine oplysninger ud af databasen ved at følge instruktionerne under "Kontakt".

Jeg er ligeledes klar over, at jeg på begæring har krav på at få oplyst om, og i givet fald hvilke oplysninger der er registreret om mig, ligesom jeg er berettiget til at få rettet eventuelt ukorrekte registrerede oplysninger.

Jeg bekræfter, at jeg er 18 år gammel eller ældre.

Hvalpepakken udleveres mod forevisning af din kvittering og gyldig legitimation. Der kan kun bestilles én hvalpepakke per husstand per år. Bestilles mere end en pakke pr. husstand, faktureres disse med 395,00 kr. pr. pakker.