Hvalpepakken

Velkommen til Hvalpepakken.dk hvor du kan bestille en hvalpepakke, som efterfølgende skal afhentes i din lokale Land & Fritid butik.

Hvalpepakken er et tilbud til dig og din lille ny hundehvalp. Du kan bestille den Hvalpepakke fra hvalpen er fire uger og indtil den er 26 uger. Hvalpepakken koster ikke penge, men vi gør opmærksom på, at du ved bestilling, giver os lov til at indsamle og videreformidle dine oplysninger med udvalgte samarbejdspartnere, herunder Land & Fritid. Man kan kun bestille én pakke årligt.

Vi tilbyder to forskellige pakker - en til små hunderacer og en til de mellem/store racer. Dit valg af race i bestillingsformularen afgør, hvilken størrelse pakke du modtager - og fremgår også af den kvittering vi sender til dig pr. e-mail.

At få en lille hvalp er på mange måder et helt nyt familiemedlem. Hvalpen har behov for opmærksomhed, tryghed og kærlighed, så den føler sig som en del af flokken. Som hundeejer er det din/jeres opgave, at være hundens bedste ven, forældre og flok. Og husk, at selvom hunden måske ikke er hele dit liv, er du hele dens liv. Det forpligter, men betales også tilbage mangefold.

Hjertelig tillykke med den nye hvalp - held og lykke, og rigtig god fornøjelse.