Generelle vilkår og betingelser for hvalpepakken.dk

Senest redigeret: 17.01.2023

HVALPEPAKKEN er et brand ejet af Midtpoint Marketing ApS, CVR nr. 3580 4420 (”Midtpoint Marketing ApS”).

Når du anvender services leveret under brandet Hvalpepakken, er det Midtpoint Marketing ApS, som er din aftalepart. Disse vilkår og betingelser dækker kun brandet Hvalpepakken og ikke andre af Midtpoint Marketing ApS’ services tilbudt under andre brands.

Nedenfor kan du læse vores vilkår og betingelser som du giver samtykke til, når du bestiller Hvalpepakken.

Jeg vil gerne per post, e-mail, ved telefoniske henvendelser, på sms eller via andre elektroniske og sociale medier modtage mere reklamemateriale fra Hvalpepakken og andre samarbejdspartnere og har læst og accepteret betingelserne, hvor indholdet af mit samtykke uddybes.

Jeg giver samtykke til at modtage henvendelser, information, tilbud og vareprøver relateret til hunde, hundehvalpe, familie med hund, dyrevelfærd og forsikringer til almindelige forbrugere. Jeg accepterer, at henvendelserne kan ske per post, per e-mail, ved telefoniske henvendelser, på sms eller via andre elektroniske og sociale medier fra Hvalpepakken og Hvalpepakkens øvrige samarbejdspartnere. Hvalpepakken samarbejder med:

•       Land & Fritid  (læs Land & Fritids Persondatapolitik)

•       Q-pet (læs Q-pets Persondatapolitik)

•       Tryg Forsikring A/S (læs Trygs Persondatapolitik)

•        Boehringer Ingelheim Animal Health Denmark A/S (læs Boehringer Ingelheims Persondatapolitik)

•        Eldorado A/S (læs Eldorados Persondatapolitik)

Jeg giver ligeledes samtykke til, at Hvalpepakken må registrere og videregive mit navn, min adresse, min email-adresse og mit telefonnummer, min boligtype samt min hvalps navn, hvalpens fødselsdag, hvalpens race og om det er vores første hund (J/N), om du har bestilt hundeforsikring (J/N), din valgte afhentningsbutik samt hvor du har hørt om vores pakke til ovenstående tredjeparter til brug til fremsendelse af ovennævnte henvendelser, information, tilbud og vareprøver.

Samtidig accepterer jeg, at jeg tilmeldes Land & Fritids kundeklub (Klub Land & Fritid), og får adgang til alle kundeklubbens medlemsfordele. Læs Vilkår og Betingelser for Klub Land & Fritid

Jeg er klar over, at jeg når som helst kan tilbagekalde mit samtykke og bede om at få anonymiseret mine personoplysninger i databasen ved at følge instruktionerne under www.Hvalpepakken.dk/kontakt.

Jeg er ligeledes klar over, at jeg på begæring har krav på at få oplyst om, og i givet fald hvilke oplysninger der er registreret om mig, ligesom jeg er berettiget til at få rettet eventuelt ukorrekte registrerede oplysninger. Jeg gør dette ved at følge instruktionerne under www.Hvalpepakken.dk/kontakt. Jeg er ligeledes klar over, at jeg på anmodning kan få mine oplysninger udleveret til overførelse til en anden udbyder. Jeg gør dette ved at kontakte Hvalpepakken på: kundeservice@remove-this.hvalpepakken.dk.

Hvalpepakken udleveres mod forevisning af din kvittering og gyldig legitimation. Der kan kun bestilles én pakke per husstand per år. Bestilles mere end en pakke pr. husstand, faktureres disse med 395,00 kr. pr. pakker - med mindre andet er aftalt.

Jeg bekræfter ligeledes, at jeg er 18 år eller ældre.

Hvalpepakken har ret til at ændre disse generelle vilkår og betingelser, vores persondatapolitik og cookiepolitik uden varsel. Ændringer, der har en negativ effekt for dig, vil dog ikke gælde, medmindre du specifikt accepterer de nye ændringer.

Dansk ret finder anvendelse for disse vilkår og betingelser, vores persondatapolitik og cookiepolitik. Enhver tvist, der udspringer af eller er i forbindelse hermed, skal afgøres ved Aalborgs Byret, Danmark, i første instans.

Skulle et vilkår være eller blive ugyldigt eller ulovligt, skal dette ikke påvirke gyldigheden af de resterende vilkår.